Eind mei/begin juni 2013 start verkoop cruises Quantum of the Seas

Foto: Royal Caribbean Int.

Quantum of the Seas, het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International, zal in het najaar van 2014 in de vaart worden genomen. Vanuit haar thuishaven Cape Liberty in New York zal het 7 en 12 nachten cruises gaan aanbieden in het winterseizoen van 2014/2015, naar zowel het Oostelijke als het Zuidelijke gedeelte van de Caribbean en de Bahama’s. Net als bij de cruises van Oasis of the Seas in Europa hebben Crown & Anchor leden van Royal Caribbean het eerste recht om te boeken. Vanaf 27 mei 2013 gaan de afvaarten voor hen open. De reguliere verkoop start op 4 juni 2013.

Klik hier om enkele routes te zien van Quantum of the Seas

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.