Celebrity Constellation gaat droogdok in

Celebrity Constellation

De Celebrity Constellation, dat deze zomer vanuit Amsterdam cruises zal verzorgen, gaat het droogdok in. Het schip wordt verder vernieuwd onder de noemer Solstice. De Constellation (91.000 brutoton) had eerder in 2010 al een dergelijke vernieuwing ondergaan. Het verblijf in het droogdok zorgt er voor dat 66 nieuwe hutten worden toegevoegd waarvan 17 buitenhutten, 12 binnenhutten en 37 AquaClass hutten met onder andere spa extra’s. Andere vernieuwingen zijn:

  • nieuwe balkons voor suites
  • een vernieuwd basketbal veld
  • Michael’s Club
  • iLounge met Apple werkstations en lessen over de nieuwste gadgets. 
  • nieuw tapijt en andere kleuren
  • wifi over het hele schip
  • nieuwe ligbedden bij het zwembad

De Celebrity Constellation vaart voor het eerst weer uit op 5 mei 2013 wanneer het schip een transatlantische tocht maakt van Miami naar Amsterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.