Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

140-jarige Holland America Line viert feest

Foto: HollandAmericaBlog.com

Donderdag 18 april 2013 bestaat Holland America Line exact 140 jaar. Dit heuglijke feit werd uitgebreid gevierd op alle cruiseschepen in haar vloot. Dit gebeurde o.a. via speciale presentaties en video’s over de historie van de HAL, prachtige verjaardagstaarten- en cocktails waar elke passagier van mocht proeven en een gala-avond met entertainment. Ook de komende dagen viert de Amerikaanse rederij met de Nederlandse roots nog feest. Zo vindt vrijdag in de Keukenhof de presentatie en naamgeving van de eigen tulp van de HAL plaats. E en dag later is de cruisemaatschappij ook van de partij op de Bloemencorso van de Bollenstreek met een eigen praalwagen met als titel ‘Captain’s diner’. Daarnaast houdt de HAL via haar facebookpagina een wedstrijd waarbij je een cruise kan winnen en kan je profiteren van ‘historische’ aanbiedingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!