Eerste virtuele balkons op Navigator of the Seas

Foto: Royal Caribbean

Royal Caribbean heeft laten weten dat de eerste virtuele balkons, zoals werden gepresenteerd bij de introductie van Quantum of the Seas (verwachte oplevering in november 2014), worden geïnstalleerd op de Navigator of the Seas. Dat gebeurt in januari volgend jaar tijdens een grootsscheepse renovatie van het cruiseschip dat behoort tot de Voyager-klasse van de Amerikaanse cruisemaatschappij. De virtuele balkons in de binnenhutten zijn 80-inch LED projectieschermen die beelden van buiten (zee) tonen. Royal Caribbean heeft daarmee niet de primeur. Disney Cruise Line introduceerde in 2011 op de Disney Dream al de ‘Magical Portholes’. Er zal geen specifieke toeslag worden gevraagd voor een binnenhut met virtueel balkon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​