Cruisereiziger
CruisemaatschappijFotoreportageOverig cruisenieuws

Fotoreportage praalwagen Holland America Line op Bloemencorso

Cruisefan en cruisebegeleider Hennie Opdam uit Voorhout maakte vandaag tijdens het bloemencorso een aantal mooie foto´s van de HAL praalwagen. Deze praalwegen reed mee naar aanleiding van de 140e verjaardag van de cruisemaatschappij. Geniet mee!

Heb je ook foto´s die je wilt delen met de lezers van Cruisereiziger? Mail ze naar info@cruisereiziger.nl 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)