Fotoreportage praalwagen Holland America Line op Bloemencorso

Cruisefan en cruisebegeleider Hennie Opdam uit Voorhout maakte vandaag tijdens het bloemencorso een aantal mooie foto´s van de HAL praalwagen. Deze praalwegen reed mee naar aanleiding van de 140e verjaardag van de cruisemaatschappij. Geniet mee!

Heb je ook foto´s die je wilt delen met de lezers van Cruisereiziger? Mail ze naar info@cruisereiziger.nl 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.