Cruisereiziger
Ontspanning

Princess Cruises voegt Medaillon niveau toe aan loyaliteitsprogramma

Emerald Princess

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat het haar ‘Captain Cirle’ loyaliteitsprogramma heeft uitgebreid met een nieuwe lidmaatschap categorie, het Medaillon niveau. Het is bestemd voor cruisereizigers die hun vierde of vijfde cruise maken of tussen de 31 en 50 cruisedagen met de cruisemaatschappij hebben meegevaren. Het niveau valt tussen de huidige Goud- en Platinum niveau’s. Het nieuwe niveau is vanaf heden van kracht.

Reizigers met een Medaillon niveau profiteren van extra voordelen bovenop de bestaande extra’s van het Goud niveau (o.a. speciale cruiseprijzen en toegang tot evenementen alleen voor leden). Voor de Europese passagier betekent  dat in de praktijk korting op een cruise-dvd, ontvangst van een bordeauxrode pin (naast de bordeauxrode cruisekaart) en snellere toegang tot de helpdesk van ‘Captain Circle’ via een speciaal telefoonnummer.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!