[video] De Seawalk op Royal Princess in aanbouw

Op de werf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de Royal Princess. Het cruiseschip van Princess Cruises zal op donderdag 13 juni worden gedoopt in Southampton. Daarvandaan zal ook de ‘Maiden Voyage’ naar de Middellandse Zee vertrekken 3 dagen later. E e n van de trekpleisters van het schip waar nog hard aan wordt gewerkt is de Sea Walk. Het betreft een glazen loopbrug die het bovendek voorbij de stuurboordzijde met 8,5 meter uitbreidt.  aangezien ook de bodem van glas is geeft het een uniek uitzicht op de condities van de zee…en enkele balkonhutten?

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!