André Kuipers vaart mee op MS Rotterdam

De afvaart van 28 september 2013 van de MS Rotterdam vanaf Rotterdam krijgt een bijzondere gast aan boord. Astronaut André Kuipers die in 2011 een tijd in de ruimte verkeerde, vaart mee. Tijdens de cruise zal hij vertellen over de tijd in de ruimte en zijn voorbereidingen.

De cruise gaat naar Harwich, La Coruna, Porto, Lissabon, Cadiz, Gibraltar, Malaga en Barcelona. 

Bij VCK Cruises krijgen de eerste 50 boekers een presentje, het boek ‘Droomvlucht’ dat geschreven is door André Kuipers en Sander Koenen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.