Cruisereiziger
Reisbureau

Zeetours Cruises wint twee Zoover-awards

Zeetours Cruises heeft maandag twee Zoover Awards in de wacht gesleept. Het Rotterdamse reisbureau won zowel de Award voor ‘beste’ als ‘populairste’ cruiseaanbieder van Nederland. In 2012 gingen beide prijzen naar Cruise Travel. Het is de vijfde keer dat deze verkiezing wordt gehouden door de beoordelingssite in de reisbranche. Via de website van Zoover konden consumenten stemmen op de reisorganisaties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!