Cruisereiziger
Veiligheid

Crystal Cruises scherpt rookbeleid aan

Crystal Symphony

Vanaf 2014 is het niet meer toegestaan bij Crystal Cruises om te roken in alle binnenruimtes op haar cruiseschepen, afgezonderd van haar Connoisseur Club rookruimte. Daarnaast mag er buiten alleen op een beperkt aantal plaatsen worden gerookt. Het nieuwe beleid gaat in op de cruises van 5 januari 2014 en 8 januari 2014 op respectievelijk cruises van Crystal Serenity en Crystal Symphony. Dat betekent dat roken verboden is in alle hutten en suites, de Crystal Cove lobby lounge en Pulse en Luxe nachtclubs.

Op de schepen van Crystal Cruises was roken de afgelopen jaren al niet toegestaan in de restaurants en de centrale entertainment lounges. Vorig jaar kwamen daar ook de Avenue Saloon en het Casino bij. ‘We hebben behoorlijk veel feedback gehad van onze passagiers en daar luisteren we naar. Onze beleid ontwikkelt zich mee met de veranderende lifestyle. Een meerderheid van onze gasten wereldwijd roken niet en reizigers zijn tegenwoordig gewend aan meer rookvrije ruimtes’, aldus Gregg Michel, president van Crystal Cruises.

Zie ook: Roken op cruiseschepen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!