Cruisereiziger
AccommodatieReisverslag

Overzicht van hutten op de Norwegian Breakaway

Solohut

Aan boord van de Norwegian Breakaway vonden wij de mooiste hut voor de solo reiziger: de solo hutten, inclusief de aparte lounge voor solo reizigers die daarbij hoort. De kleine binnenhutten (9 m2!, 59 stuks) zijn van alle gemakken voorzien zoals een klein bureau, douche en toilet. Het raam kijkt uit op de gang en heeft twee schuifpanelen zodat je het kunt sluiten.

Standaard badkamers

Elke hut vanaf de categorie binnenhut tot en met balkonhut heeft dezelfde badkamer, met een douchecabine, 1 wasbak, toilet en twee plankjes om wat op te zetten. Daaronder heb je nog twee planken die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een toilettas weg te zetten. De douchecabine heeft gedeeltelijk een ondoorzichtig gedeelte.

Binnenhut

De binnenhutten zijn 12-14 m2 en zijn basic ingericht: een bureau met minimaal 2 europese stopcontacten, mini koelkast, tv en standaard badkamer. De spiegel zorgt voor een wat ruimtelijker gevoel.

Buitenhut

Buitenhutten zijn vanaf 15 m2 en hebben dezelfde faciliteiten als de binnenhut. Bedden kunnen op verzoek samengesteld of van elkaar gescheiden zijn. Hieronder zie je ook afbeeldingen van een mindervalide hut die we bezochten met veel extra ruimte en een aangepaste badkamer.

Balkonhut

De balkonhutten (hieronder no 12780 – BA categorie, midscheeps) voelt fijn aan met 16 m2. Het bankje fungeert als extra slaapplek. Standaard krijgt elke hut (vanaf solo) een groot badlaken voor bij het zwembad. Hier vind je op het bureau bovendien een coffeemaker.

 

De balkonhut voor families ligt op een strategische plek; vlakbij de kinderclubs. De badkamer heeft twee wasbakken en een grotere douche. Je ziet hut 11224:

Balkonhut voor mindervaliden

De balkonhut voor mindervaliden is fijn ruim en omvat uiteraard een aangepaste badkamer.

 

Spa balkon hut / Club Balcony mini suite

De Spa balkonhut en Club Balcony Mini Suites zien hetzelfde eruit. Ze hebben een lichter kleurgebruik in bijvoorbeeld de badkamer, deze is ook fijn ruimer als de standaard badkamer met een grotere douche en wasbak.

Spa Suite

De Haven Spa Suite (hier zie je no. 14128) heeft een behoorlijke 26 m2 en omvat een geweldige hottub bij het raam. Dit is de eerste hut in dit overzicht, met een groter breder balkon. Op de vloer ligt geen tapijt, maar een soort laminaat. De Haven Spa Suite biedt bovendien toegang tot The Haven, een exclusief gedeelte van de Norwegian Breakaway met o.a. een lounge en zwembad.

2 Bedroom villa

De 2 bedroom villa is een mooi ruim onderkomen met 48 m2. Je vindt er een master slaapkamer met bankje, een woonkamer met tafel en sofa, en daarnaast een aparte kleine slaapkamer (zonder raam) die bovendien een eigen badkamer heeft. Maximaal 6 personen kunnen in deze 2 slaapkamer suite verblijven.

Deluxe Owners Suite

De meest luxueuze accommodatie is de Deluxe Owners Suite, waarvan er twee zijn aan boord. Je hebt op 70 m2 een woonkamer, master bedroom, luxe badkamer met bad aan het raam, en een mooi rond balkon.

Lees ook:

Ook nieuwsgierig geworden naar een cruise met dit schip? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)