Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Carnival Sunshine terug in een nieuw jasje na renovatie

De Carnival Sunshine (ex-Carnival Destiny) is volgens USA Today na een intensieve renovatie in een droogdok in Italië weer in de vaart. Het schip kwam 5 mei uit het dok en was op 6 mei voor het eerst te bewonderen. De Carnival Destiny heeft volgens passagiers nog een paar restpunten open staan van de 155 miljoen dollar kostende renovatie.

Cruisereizigers meldden problemen met enkele cabines en afgesloten dekken op het schip. Carnival vertelde dat er nog wat punten bij het WaterWorks waterpark en het SportsSquare afgemaakt moeten worden. Het hoofdzwembad, Lido Pool, is gesloten vanwege technische issues. Alle andere publieke ruimtes zijn wel open en kunnen door iedereen gebruikt worden.

De Carnival Sunshine (3006 passagiers) heeft maar liefst 182 hutten erbij gekregen, nieuwe restaurants, lounges en het nieuwe waterpark met veel glijbanen. De eerste cruise die vertrokken is gaat in 12 dagen van Venetië naar Barcelona waar ze aankomt op 17 mei 2013.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Carnival Sunshine terug in een nieuw jasje na renovatie

  • Yes over 6 weken zijn wij van de partij!

  • Spannend!! Maak je een paar mooie foto’s voor ons 🙂 ?

Reacties zijn gesloten.