Cruisereiziger
Bestemmingen

Pullmantur vaart met Monarch hele jaar vanuit Cartagena in Colombia

Pullmantur

Pullmantur probeert steeds meer voet aan de grond te krijgen in Zuid-Amerika en dan met name de Caribbean. De Spaanse rederij maakte dinsdag bekend dat haar cruiseschip Monarch het gehele jaar rond cruises zal gaan maken in de Caribbean vanuit 5 havens. Het richt zich met name op cruisereizigers uit Latijns-Amerika die de regio willen ontdekken. De Monarch, die plaats biedt aan 2.769 passagiers, heeft inmiddels 7 van de 53 geplande reizen in West-Indie en het zuidelijke gedeelte van de Caribbean gevaren vanuit Cartagena. Het is het eerste cruiseschip dat haar thuishaven heeft in de Colombiaanse stad. De komende 10 maanden kunnen cruisereizigers ook opstappen in Curacao, Aruba, La Guaria, Venezuela en Colon, Panama.

Klik hier voor prijsvoorbeelden bij aanbieder Kras.nl

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Pullmantur vaart met Monarch hele jaar vanuit Cartagena in Colombia

  • Wij vonden Cartagena helemaal geweldig!

Reacties zijn gesloten.