Cruisereiziger
Renovatie

Crystal Serenity ondergaat renovatie van $17 miljoen

Crystal Serenity
Crystal Serenity in Amsterdam

Crystal Cruises gaat in november 2013 de Crystal Serenity voor een bedrag van 17 miljoen dollar renoveren. De verbeteringen worden in het gehele schip doorgevoerd. In ieder geval ontvangen de penthouses een make-over. De vier penthouses zullen compleet worden gerestyled en heringedeeld. Op het Lido dek wordt de American Riviera style doorgevoerd. Natuursteen, smeedijzer en blauwtonen transformeren onder andere de ruimte waar zich nu het “indoor”zwembad met schuifdak bevindt. Het indoorzwembad gaat verdwijnen. Vier ‘levende groene’ muren zorgen ervoor dat het buitenleven naar binnen komt. Het buffetrestaurant wordt ook heringericht met moderne eilanden waar voedsel te verkrijgen is in plaats van een lang buffet.

Crystal Serenity binnenzwembad
Binnenzwembad met schuifdak

De twee weken durende renovatie vindt plaats in de Navantia scheepswerf in Cadiz, Spanje. De 17 miljoen dollar komt bovenop de kosten (52 miljoen dollar) van de afgelopen jaren die al geïnvesteerd zijn in het schip.

De eerste reis van de Crystal Serenity vindt plaats op 27 november 2013, waarin het schip van Lissabon naar Barcelona vaart via de Canarische Eilanden in een 12 daagse cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)