Blog: Dag 11 Celebrity Infinity – zeedag op weg naar Harwich

De laatste zeedag was een feit. Vandaag zou de laatste en volledige dag zijn dat we van de Celebrity Infinity genieten. We waren vooral benieuwd of we weer een dag zouden hebben met deining. Alles viel erg mee. We hadden een rustige dag met veel leuke activiteiten. We waren om te beginnen zo laat wakker dat de plek waar ik graag m’n eitje haal in het buffetrestaurant al bijna sloot. In een rustig tempo pakten we alvast 1 koffer in.

Om 13:00 uur moesten we bijeenkomen voor de laatste koorrepetitie in het theater. Er was besloten om de eerder geannuleerde Dance with the Officers om 14:00 uur vanmiddag door te laten gaan, met daarna een optreden van de flashmob dansgroep en de Glee Choir.

Zo gezegd zo gedaan. De Dance with the officers was briljant uitbedacht. Wat hebben we dubbel gelegen! De bedoeling was dat tien passagiers die zich hadden opgegeven, gekoppeld werden aan een van de officieren. De officieren en hun danspartner dansten het ene na het andere nummer en haalden uiteraard de gekste fratsen uit. Dit hadden ze duidelijk vaker gedaan… De dansgroep werd enthousiast ontvangen en ook ons Glee Choir viel redelijk in de smaak.

Helaas kwam het tijdstip dat we ook de tweede koffer gingen inpakken. Wonderwel ben ik altijd weer blij als alles erin past, deze keer met een aantal kleine souvenirs. Het diner in Blu was een heerlijk afscheidsmaal met geitenkaas, vis en sorbetijs. We namen van het personeel met een glimlach afscheid. In het theater zorgde cruisedirector JC voor een korte compilatie van de beste acts. Wat een goed idee om de dansers, zangers en anderen nogmaals voorbij te zien komen.

Wat viel op vandaag:
• De favoriete cocktail deze cruise was de Cool Mint Lemonade!

Lees ook:

Ook nieuwsgierig geworden naar een cruise met de Celebrity Infinity? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)