Blog: Dag 11 Celebrity Infinity – zeedag op weg naar Harwich

De laatste zeedag was een feit. Vandaag zou de laatste en volledige dag zijn dat we van de Celebrity Infinity genieten. We waren vooral benieuwd of we weer een dag zouden hebben met deining. Alles viel erg mee. We hadden een rustige dag met veel leuke activiteiten. We waren om te beginnen zo laat wakker dat de plek waar ik graag m’n eitje haal in het buffetrestaurant al bijna sloot. In een rustig tempo pakten we alvast 1 koffer in.

Om 13:00 uur moesten we bijeenkomen voor de laatste koorrepetitie in het theater. Er was besloten om de eerder geannuleerde Dance with the Officers om 14:00 uur vanmiddag door te laten gaan, met daarna een optreden van de flashmob dansgroep en de Glee Choir.

Zo gezegd zo gedaan. De Dance with the officers was briljant uitbedacht. Wat hebben we dubbel gelegen! De bedoeling was dat tien passagiers die zich hadden opgegeven, gekoppeld werden aan een van de officieren. De officieren en hun danspartner dansten het ene na het andere nummer en haalden uiteraard de gekste fratsen uit. Dit hadden ze duidelijk vaker gedaan… De dansgroep werd enthousiast ontvangen en ook ons Glee Choir viel redelijk in de smaak.

Helaas kwam het tijdstip dat we ook de tweede koffer gingen inpakken. Wonderwel ben ik altijd weer blij als alles erin past, deze keer met een aantal kleine souvenirs. Het diner in Blu was een heerlijk afscheidsmaal met geitenkaas, vis en sorbetijs. We namen van het personeel met een glimlach afscheid. In het theater zorgde cruisedirector JC voor een korte compilatie van de beste acts. Wat een goed idee om de dansers, zangers en anderen nogmaals voorbij te zien komen.

Wat viel op vandaag:
• De favoriete cocktail deze cruise was de Cool Mint Lemonade!

Lees ook:

Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.