Azamara biedt nieuwe 1-persoonstarieven

Azamara Journey
Azamara Journey

Azamara Club Cruises biedt voor een aantal cruises nieuwe 1-persoons tarieven. Bij meer dan 25 geselecteerde 2014 afvaarten worden vanaf nu gereduceerde 1-persoons tarieven aangeboden. Deze tarieven zijn 125% ten opzichte van het dubbele bezettingstarief.

Azamara staat bekend om haar langere verblijven en overnacht bestemmingen onder de noemer ‘longer stays & more overnights’. Gasten kunnen zich mengen in het plaatselijke (nacht)leven en gratis deelnemen aan de nieuwe Azamazing Evening Events.

Aan boord kunnen gasten genieten van de hoogstaande keuken en ’s wereld beste wijnen. Ook zijn er volop inclusieve voorzieningen aan boord zoals fooien, gratis bronwater, frisdrank, specialiteiten koffie en thee’s, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke drank tijdens de openingstijden van de bars, lounges en restaurants. Ook wordt er gratis zelf wasservice, Engelse butlerservice voor suite gasten en shuttle service, waar beschikbaar, naar het lokale stadscentrum aangeboden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​