Cruisebeurs in oktober krijgt meer vorm

Cruiseterminal AmsterdamDe cruisebeurs in Amsterdam als afsluiting van de “Oktober Cruisemaand”  krijgt inmiddels meer vorm onder de nieuwe naam Travevent Cruisereizen. Vele cruismaatschappijen en cruisereisbureaus zullen aanwezig zijn van 24 tot en met 26 oktober in de cruiseterminal van Amsterdam (PTA). Naast vele stands is er de mogelijkheid om seminars te volgen over specifieke onderwerpen zoals sportieve, avontuurlijke of luxe cruises, Tips & Tricks en Cruisen voor jong en oud. De entreeprijs is 10 euro. Via de link bij voorinschrijving met een korting van 2,50 euro. Het entreeticket is geldig voor 2 personen.

De openingstijden zijn:

  • Donderdag 24 oktober:  13:00-17:00
  • Vrijdag 25 oktober:   10:00-17:00
  • Zaterdag 26 oktober:   10:00-17:00

Cruisereisbureaus die aanwezig zijn: Arke reizen, Cruise Travel, CruiseWinkel, Dock C CruisePartners, Kras.nl, VCK Cruises, M&G, ZC

Cruisemaatschappijen: AIDA Cruises, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Disney Cruise Line, Fred. Olsen Cruise Lines, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line,  Oceania Cruises, Regent Seven Seas, Royal Caribbean International, Seabourn, Silversea Cruises, Star Clippers

Riviercruises: Feenstra Rijnlijn, Select Voyages, River Yachting Club,

Overig: Cruise & Style, Amsterdam Cruiseport, Cruiseport Rotterdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)