Wereldcruises voor jubilerende Cunard in 2015

Cunard Queen Mary 2
Cunard Queen Mary 2

Cunard heeft haar wereldcruises voor het jubileum jaar 2015 bekendgemaakt. In data jaar herdenkt Cunard dat ze 175 jaar geleden gesticht zijn als bedrijf. In 2015 wordt het jubileum gevierd met wereldcruises van Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. Passagiers kunnen mee op delen van de wereldcruises, van 8 tot 127 dagen. De drie schepen varen naar 82 havens in 46 landen. 

De drie schepen gaan elkaar in het jubilieum jaar ook een aantal maal ontmoeten. Allereerst op 10 januari 2015 in Southampton wanneer Queen Mary 2 en Queen Elizabeth beide vertrekken. Vervolgens ontmoeten de Queen Mary 2 en Queen Victoria elkaar op 12 maart 2015 in Sydney. Alle drie de schepen komen terug op 3 mei 2015 in Southampton.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.