Nog vier cruiserederijen mijden Egypte

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager

Nog meer cruisemaatschappijen hebben besloten om Egypte uit hun cruiseroutes te schrappen. Onder andere Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises hebben nu besloten alle aankomsten in 2013 en 2014 te annuleren. Afgelopen maanden besloten ook Holland America Line, MSC Cruises, Princess Cruises, Seabourn, Costa Cruises en Aida Cruises de Egyptische stops te vervangen door andere havens. De twee Britse reders Thomson Cruises en Cruise & Maritime Voyages sluiten zich bij deze rij aan. De politieke situatie en daarbij behorende onrusten maken dat cruisemaatschappijen absoluut geen risico nemen. 

De cruisemaatschappijen wijken veelal uit naar Israël (Haifa en Ashdod) of een van de Griekse eilanden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.