Unieke expeditie-ervaring naar Antarctica met Seabourn

Seabourn Quest
Seabourn Quest

Luxe cruiserederij Seabourn lanceert nieuwe aanlegplaatsen nabij bijzondere highlights in Antarctica. Het schip Seabourn Quest vaart tussen november 2013 en januari 2014 vier keer naar dit uitgestrekte witte continent.

Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen die haar gasten een bezoek aan Antarctica biedt. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Door de geringe grote van het schip kan het dichtbij land komen, met speciale zodiac boten wordt het laatste stuk naar Antarctica gevaren. Onder begeleiding van een ervaren expeditieteam worden voor de Seabourn gasten per persoon vijf unieke landingen verzorgd.

Aan wal leert het expeditie team de gasten alles over het dit meest ongerepte stukje natuur van de wereld. Met de expeditietochten naar Antarctica biedt Seabourn haar gasten een uitgebreide mogelijkheid Antarctica te ontdekken. Gasten kunnen verschillende diersoorten waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen in het echt te zien en vele historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Gasten genieten al varend van spectaculaire waterwegen en passages.

“Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West ontwikkelde een lijst met bijzondere aanlegplaatsen waarvan we zeker weten dat onze gasten hier zullen genieten van een uniek bezoek,” zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. “Ons team heeft jarenlange kennis en  ervaring opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een uitgebreide hoeveelheid aan mogelijkheden voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

Er wordt gevaren met de Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij, met een capaciteit van slechts 450 passagiers. De Quest is, als voorbereiding op het Antarctica avontuur, onlangs daarvoor in het dok geweest. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. De landingsplaatsen variëren elke cruise en zijn afhankelijk van de weer- en ijsomstandigheden. Aan boord bij Seabourn is alles verzorgd en inclusief, van eten en drankjes tot de fooien.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)