Grand Mistral gaat voor Costa Cruises varen


Grand Mistral
Grand Mistral in Geirangerfjord

Cruiseschip Grand Mistral (1727 passagiers) van Iberocruceros gaat het komende winterseizoen niet naar Zuid-Amerika. Daarentegen gaat het schip overgeheveld worden naar de vloot van Costa Cruises. De Grand Mistral maakt het huidige zomerseizoen en het aankomende herfstseizoen nog af.  

Iberocruceros houdt dan twee schepen in de vloot, Grand Holiday en Grand Celebration. Grand Holiday blijft in de Middellandse Zee deze winter. Grand Celebration gaat zoals gepland naar haar thuishaven in Buenos Aires.

Grand Mistral werd in de vaart genomen door Festival Cruises in 1999. Vanaf 2005 voer het schip voor Iberocruceros toen Festival Cruises failliet ging.

Beide cruisemaatschappijen behoren toe tot dezelfde moederfirma Carnival Corporation. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.