Nieuwe onderdelen vanuit Rotterdam naar Celebrity Millennium

Celebrity Millennium
Celebrity Millennium

Twee technische mankementen in een van de propellermotoren van de Celebrity Millennium zorgden ervoor dat vijf cruises van het cruiseschip in Alaska geannuleerd werden. Inmiddels is het schip onderweg naar een droogdok in de Bahama’s voor reparatie. De propellermotor wordt vervangen door een nieuwe, die momenteel vanuit Rotterdam onderweg is naar het schip. De nieuwe propellermotor weegt maar liefst 250 ton en arriveert op 6 september bij dezelfde scheepswerf om daar geïnstalleerd te worden. In vier dagen kan deze vervangen worden.

Wanneer het schip in het dok ligt, gaat de Millennium direct een aantal vernieuwingen ontvangen. Het schip gaat een grondige schoonmaak krijgen, het personeel krijgt extra trainingen en de future cruise desk wordt verplaatst.

Lees ook: Resterende cruises van Celebrity Millennium in Alaska geannuleerd, Celebrity Millennium weer gestrand in AlaskaCelebrity Millennium met motorpech in Alaska gestrand

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.