Nieuwe inrichting voor hutten op Windstar schepen

De twee kleinste Windstar zeiljachten, de Wind Spirit en de Wind Star, krijgen compleet gerenoveerde hutten. Ruim 3 miljoen dollar besteedt Windstar in de vernieuwing van de hutten. Het schip Wind Star is als eerste aan de beurt in november en Wind Spirit zal in april 2015 mogen. Bijgaande foto’s tonen een model-hut op de Wind Star die al voorzien is van de vernieuwingen. De hut krijgt een nieuwe indeling waarbij een bureautje vervangen wordt door een zitbankje met een inklapbaar tafeltje. De kleuren worden frisser en een verbeterde indeling.

Windstar nieuwe hut
Windstar nieuwe hut
Windstar oude hut
Windstar oude hut

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)