Panama wil eigen cruisemaatschappij

Volgens verschillende media heeft de general manager van de Panama Tourism Board (ATP), Salomón Shamah, bevestigd dat het land Panama een eigen cruisemaatschappij wil gaan exploiteren. Panama bemerkt dat nu vooral buitenlandse cruisemaatschappijen veelal gevestigd in Amerika, gebruik maken van de havens en uiteraard het Panamakanaal.

Veel potentiële inkomsten vloeien nu weg naar de bestaande cruisemaatschappijen.  Er schijnen concrete plannen te zijn voor de cruisemaatschappij. De directeur van het Panama Tourism Board heeft Panamese bedrijven en organisaties gepolst of zij willen investeren in de toekomstige rederij. De overheid zal dan ondersteuning geven aan deze ondernemers.

Panama wordt in ieder geval goed bezocht, in de maand mei kreeg Panama 203.000 bezoekers. Het liefst zou Panama gezien worden als extra Caribische bestemming zodat het land opgenomen wordt in de Caribische eilanden routes.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)