Uitdokken van Norwegian Getaway in november 2013

Norwegian Getaway
Norwegian Getaway

Het uitdokken van schepen bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland, is altijd een groot feest. De Eemstocht daarna is vervolgens het volgende hoogtepunt. Het eerste cruiseschip dat de werf gaat verlaten is de Norwegian Getaway, het zusje van de Norwegian Breakaway. De Meyer Werft verwacht dat het uitdokken van de Getaway  (146.600 brutoton) begin november gaat plaatsvinden. De Eemstocht zal ongeveer twee weken later plaatsvinden. Zoals het er nu naar uitziet ongeveer half november. De Norwegian Getaway wordt eerst naar het Nederlandse Eemshaven gebracht, waarna van daaruit testvaarten worden gehouden. De laatste werkzaamheden voltooit men in het Columbus Cruise Center in Bremerhaven.

Het uitdokken en de Eemstocht zijn altijd afhankelijk van rivierstanden en het weer, en kunnen daarom nog verschuiven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)