Noordam annuleert stops in Israël

Noordam
Noordam

Cruiseschip Noordam van de Holland America Line is gisteren volgens Cruisecritic niet gestopt in het Israelische Haifa. Vandaag zou het schip Ashdod bezoeken, maar ook dat werd geannuleerd. Vanwege de onrust voor een eventueel Syrische aanval op Israël besloot de Amerikaanse maatschappij geen risico te nemen. Aan de route werden nieuwe havens toegevoegd, te weten Bodrum en Antalya in Turkije en Navplion in Griekenland.

Passagiers worden gecompenseerd in de vorm van een 15% tegoed op een volgende cruise. Andere cruisemaatschappijen die de komende weken Israël aandoen zijn MSC Cruises, Costa en Silver. Wat zij gaan doen is niet bekend.

Haifa

  • 6 en 17 september: MSC Lirica 
  • 16 september: Costa Mediterranea 
  • 21 september: Silver Cloud van Silversea Cruises

Ashdod

  • 16 september: AIDAdiva

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.