Noordam annuleert stops in Israël

Noordam
Noordam

Cruiseschip Noordam van de Holland America Line is gisteren volgens Cruisecritic niet gestopt in het Israelische Haifa. Vandaag zou het schip Ashdod bezoeken, maar ook dat werd geannuleerd. Vanwege de onrust voor een eventueel Syrische aanval op Israël besloot de Amerikaanse maatschappij geen risico te nemen. Aan de route werden nieuwe havens toegevoegd, te weten Bodrum en Antalya in Turkije en Navplion in Griekenland.

Passagiers worden gecompenseerd in de vorm van een 15% tegoed op een volgende cruise. Andere cruisemaatschappijen die de komende weken Israël aandoen zijn MSC Cruises, Costa en Silver. Wat zij gaan doen is niet bekend.

Haifa

  • 6 en 17 september: MSC Lirica 
  • 16 september: Costa Mediterranea 
  • 21 september: Silver Cloud van Silversea Cruises

Ashdod

  • 16 september: AIDAdiva

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)