Verbeterd logo en nieuwe slogan voor AIDA cruises

Aida campagne en sloganAIDA Cruises gaat een verbeterd bedrijfslogo introduceren. Aida gaat zich meer concentreren op de vier letters van AIDA in het logo. De nieuwe stijl verlaat het thema van “Das Clubschiff” [Het club-schip]. Daarentegen gaat de reder zich meer richten op de slogan ” Einmalig, immer wieder” [Uniek, iedere keer weer].  Het nieuwe logo met de slogans wordt vanaf direct in kranten en in tijdschriften gepubliceerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.