Afscheidscruises voor Seabourn Pride

Seabourn Pride
Seabourn Pride

Seabourn heeft een aantal verjaardags- en afscheidscruises met de Seabourn Pride bekendgemaakt. Enerzijds wordt gevierd dat de Pride 25 jaar in de vloot zit, anderzijds wordt in 2014 afscheid genomen van het schip. wanneer Windstar het schip overneemt. Cruisemaatschappij Seabourn heeft daarom 15 cruises aangemerkt als afscheidscruises. Gedurende deze cruises bestaat het personeel uit mensen die eerder op het schip gewerkt hebben. Ook worden gerechten geserveerd uit het verleden van het schip, inclusief de populaire ‘Presidentiel Dinners”.

De laatste reis van de Seabourn Pride wordt een transatlantische overtocht vanaf Fort Lauderdale in Florida op 30 maart 2014. Ze komt op 12 april 2014 aan in Barcelona. De eerste cruise bij Windstar onder de naam Star Pride maakt het schip op 11 maart vanuit Civitavecchia (Rome).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)