Cruiseschip Artania vandaag in Vlissingen

Artania
Artania

Het cruiseschip Artania van de Duitse cruisemaatschappij Phoenix Reisen legt vandaag aan in Vlissingen. Het cruiseschip (44.000 brutoton) komt aan in de morgen ca half acht/acht uur en vertrekt aan het einde van de middag. Voor de gasten zijn er een aantal activiteiten aan de kade. Ook staan er shuttlebussen klaar om de cruisepassagiers naar het centrum van Vlissingen te brengen.

Cruiseschip Artania kan maximaal 1260 gasten herbergen en 530 personeelsleden. Het schip is in 1984 in de vaart gekomen als Royal Princess. Vanaf 2005 voer het schip onder de naam Artemis voor P&O Cruises. Vanaf 2011 vaart het schip voor Phoenix Reisen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.