MS Rotterdam bezoekt drukbezochte Wereldhavendagen

Dit weekend vindt in Rotterdam weer de jaarlijkse Wereldhavendagen plaats. Rond de Erasmusbrug zijn tal van maritieme activiteiten op en naast het water. Zowel vrijdag als zaterdag trok dit enorm veel bezoekers. Bij hoge opkomst zondag sluit de organisatie zelfs een bezoekersrecord niet uit. Ook cruiseliefhebbers komen in Rotterdam aan hun trekken. Er zijn o.a. informatiestands aanwezig van Zeetours Cruises en Buitenlandsche Zaken (i.s.m. Holland America Line). Tevens vaart P&O Ferries van Europoort naar Rotterdam centrum. Het schip (de Pride of Rotterdam of Pride of Hull) vaart tot de Erasmusbrug waar het vervolgens keert om terug te gaan naar Europoort. Hoogtepunt was zaterdag het vertrek van de MS Rotterdam. Het cruiseschip van Holland America Line vertrok onder grote belangstelling zowel vanaf de kade als op het water om 17:00 uur voor een 7-daagse cruise naar de Noorse fjorden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.