Europa 1 en Europa 2 hoogst gewaardeerd door Douglas Ward

Europa 1
Europa 1 in Barcelona

In de nieuwste uitgave van het bekende boek van Douglas Ward “Complete Guide to Cruising & Cruise Ships”, hebben de Europa 1 en Europa 2 van Hapag Lloyd de hoogste waardering gekregen. Het nieuwe Europa 2 schip heeft het hoogste aantal punten gehaald, daarna de Europa 1.

“De Europa 2 heeft de hoogste score ooit gehaald in de geschiedenis van het boek. Ze biedt een hoge score op het gebied van ruimte per passagier, veel licht door de hoge ramen, excellente en verfijnde culinaire keuzes, en een attente en niet-opdringerige service”, legt Douglas Ward uit.

De schepen zijn door de auteur gewaardeerd met 5+ sterren. Ze zijn daarmee de winnaars in de categorie Kleine schepen voor maximaal 750 passagiers.

In het boek zijn dit jaar 285 cruiseschepen opgenomen die op de gebieden van menu’s, restaurants, service, personeel, entertainment, scheepsuitrusting en de gehele cruise ervaring worden beoordeeld.

Het boek is nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar je kunt je eigen exemplaar “Complete Guide to Cruising & Cruise Ships” (2014) bij Bol.com reserveren. Je kunt uiteraard ook de gids van vorig jaar kopen (Cruise Guide van 2013) deze is nog voorradig.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Europa 1 en Europa 2 hoogst gewaardeerd door Douglas Ward

  • 10 september 2013 om 06:27
    Permalink

    Niet kopen, onzin boek. Technische zaken kloppen maar de rest is onzin. Mijnheer Ward heeft zo zijn eigen kijk en favorieten maar niet neutraal! Weggegooid geld

Reacties zijn gesloten.