Kies de twee nieuwe scheepsnamen bij Norwegian Cruise Line

Breakaway Plus
Breakaway Plus @ Norwegian Cruise Line

Bij Norwegian Cruise Line heb je op Facebook de kans om de twee nieuwe namen voor de Breakaway Plus schepen mee te kiezen. Deze schepen komen in 2015 en 2016 in de vloot bij NCL. De twee schepen volgen de Breakaway en de Getaway (januari 2014) op. De keuzes voor de nieuwe namen zijn:

  • Norwegian Bliss
  • Norwegian Discovery
  • Norwegian Dreamaway
  • Norwegian Escape
  • Norwegian Journey
  • Norwegian Muse
  • Norwegian Passion
  • Norwegian Sailaway
  • Norwegian Treasure
  • Norwegian Triton

Ga hier naar Facebook om deel te nemen aan de prijsvraag.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.