MSC Lirica vanaf november weer naar Verenigde Arabische Emiraten

MSC Lirica
MSC Lirica

MSC Cruises keert dit winterseizoen terug naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Terug naar de wereld van handelaren, wonderlampen en woestijnen – maar ook van moderne shopping malls, fonkelende wolkenkrabbers en toprestaurants. Vanaf november vaart de MSC Lirica (2199 passagiers) uit naar de oosterse mystiek van Oman, Dubai en Abu Dhabi. Eenmaal ter plekke zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, paleizen en geschiedenis of juist in de indrukwekkende natuur van zandduinen, kalkrotsen en oases. En er is meer goed nieuws: de speciale Fly en Cruise pakketten naar Dubai zijn tijdelijk extra voordelig.

Op 5 november vertrekt de MSC Lirica uit het Italiaanse Genua om in 19 dagen via de Middellandse zee naar Dubai te varen. Daarvandaan vaart het schip tussen 30 november 2013 en 29 maart 2014 een serie achtdaagse cruises uit naar Abu Dhabi, Khor al Fakkan (VAE), Muscat en Khasab (Oman). Hoogtepunten van deze reis laten dezelfde contrasten zien als de bestemmingen. Futuristische gebouwen, shopping malls en een bruisend nachtleven zijn te vinden op de grens met het traditionele leven en de ongerepte woestijn. Zo kun je in de wereld van 1000 en 1 nacht duiken en tegelijkertijd genieten van alles wat de toekomst ons te bieden heeft. 

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN - Verenigde Arabische Emiraten,  OmanExcursies die tijdens deze cruise worden aangeboden, geven een nog vollediger beeld van wat deze regio te bieden heeft. Zo vertrekken vanuit Khor al Fakkan tours naar de beroemde wadi’s, oases en de ruige Masafi en Hajar gebergtes. Ook een trip naar Fossil Rock, de oudste moskee in de VAE met fossielen van 80 miljoen jaar oud, is ongekend indrukwekkend. In Muscat staan bezoeken aan paleizen, moskeeën en de oude stad op het programma. Een ontspannende cruise met een traditionele Arabische show is de perfecte manier om Khasab, ook wel het Noorwegen van Arabië, te verkennen. Vanzelfsprekend wordt ook de moderne wereld van Dubai en Abu Dhabi niet overgeslagen.

De Fly en Cruise pakketten zijn inclusief rechtstreekse vluchten naar Dubai met Emirates Airline, extra voordelige vertrekdata zijn 7 en 14 december, 4, 11, 18 en 25 januari en 1 en 8 februari. Een losse cruise is boekbaar vanaf 599 euro per persoon. Met vliegtuig is het bijvoorbeeld mogelijk om op 30 november te boeken vanaf 1049 euro per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)