Taste of Librije van Jonnie Boer ook op Eurodam

MS Rotterdam Pinnacle Grill
MS Rotterdam Pinnacle Grill

Jonnie Boer en Holland America Line gaan de dineravond met de naam Taste of De Librije die momenteel alleen op het MS Rotterdam plaatsvond, uitbreiden naar het MS Eurodam. De Taste of De Librije vindt elke cruise plaats in de Pinnacle Grill, het exclusieve restaurant op de HAL-schepen. Cruisepassagiers kunnen dan genieten van 5 van de in totaal 10 gerechten, die de afgelopen jaren een hit waren in De Librije. De koks aan boord hebben hiervoor een uitgebreide training gekregen van de keukenbrigade van Jonnie Boer.

“Taste of De Librije wordt uitgebreid omdat de ervaring erg populair is gebleken, niet alleen bij onze Nederlandse gasten die Jonnie goed kennen, maar bij al onze gasten”, zegt Richard Meadows,  executive vice president, marketing, sales and guest programs van Holland America Line.

De dineravond kost per persoon 68 dollar extra.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.