Desmond Tutu geeft lezing op wereldcruise MS Amsterdam

ms Amsterdam docked at Cape Town, South Africa, on its 2011 Grand World Voyage.

De voormalige aartsbisschop van Kaapstad, Desmond Tutu, geeft een unieke lezing tijdens de Grand World Voyage op het MS Amsterdam. Desmund Tutu vaart mee van 28 maart tot 2 april 2014 van Durban naar Kaapstad, Zuid-Afrika. De nobelprijs winnaar houdt een lezing over zijn ervaringen als aartsbisschip en gelijke rechten en vrijheid voor iedereen. Een vraag & antwoord sessie tussen hem en de cruisepassagiers sluit het geheel af.

Desmund Tutu heeft vele indrukwekkende prijzen gewonnen en is sinds 2007 opgenomen in het gezelschap The Elders. Een groep van gepensioneerde wereldleiders inclusief Nelson Mandela, Kofi Annan, Jimmy Carter en vele anderen, waarin gediscussieerd wordt over de rechten van de mens en vrede.

De Grand World Voyage van 128 dagen van het MS Amsterdam vertrekt op 20 december 2013 uit San Diego en keert terug op 28 april 2014 in Fort Lauderdale, Florida.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)