MSC Divina wordt drijvend hotel tijdens FIFA World Cup in Brazilië

MSC divina
MSC Divina

De MSC Divina wordt tijdens het WK voetbal in Brazilië gecharterd door een Mexicaans bedrijf. Het cruiseschip gaat dienst doen als drijvend hotel van 12 juni tot en met 14 juli 2014. De Divina ligt naar alle waarschijnlijkheid dan 32 dagen lang in Rio de Janeiro. Verdere details zijn nog niet bekend.

De laatste cruise voor de charter plaats vindt, vertrekt op 24 mei 2014 uit Miami (Florida). Tijdens deze 20-daagse cruise zakt het schip langs de Caribische eilanden en de Zuid-Amerikaanse kust af naar Santos in Brazilië. Vervolgens ligt de Divina 32 dagen in Rio, waarna het op 15 juli weer vertrekt voor een 20-daagse reis terug naar Miami.

De MSC Divina vaart het gehele jaar vanuit Florida 1-weekse cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.