Tweede cruiseschip voor Harlingen in 2014

National Geographic Explorer
National Geographic Explorer – copyright Lindblad

Gisteren is bekend geworden dat de National Geographic Explorer van expeditiemaatschappij Lindblad Expeditions de stad Harlingen gaat aandoen. Het expeditischip (148 gasten) vertrekt op 4 mei vanuit Hamburg en bezoekt als eerste haven Harlingen op 6 mei 2014. Daarna gaat de reis verder naar Den Helder en Texel. Met kleine bootjes, de zodiacs, worden enkele Waddeneilanden bezocht. Op 8 mei meert het schip aan in Amsterdam. In België worden Antwerpen, Gent en Oostende bezocht, voordat het schip op 12 mei 2014 eindigt in Dover.

De 10 daagse cruise is niet goedkoop; prijzen starten bij $7320 dollar per persoon voor een buitenhut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Reacties zijn gesloten.