Ook de Norwegian Getaway krijgt een ijsbar

IJsbar Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway zal het derde nieuwe cruiseschip in de vloot van Norwegian Cruise Line zijn dat aan boord een ijsbar heeft. Dat heeft de Amerikaanse cruiserederij donderdag bekendgemaakt. De ijsbar van het schip, dat in januari 2014 in de vaart komt en het gehele jaar haar thuisbasis krijgt in Miami, wordt ingericht in Art Deco stijl, dat doet denken aan de beroemde Ocean Drive bij Miami Beach. Zo zullen in de ijswanden van de bar etsen van palmbomen te zien zijn, is er een ‘Welcome to Miami Beach’-teken en een levensgrote alligator-troon gemaakt van ijs. Verder is de gehele bar, stoelen en glaswerk van ijs. De ijsbar zal te vinden zijn op dek 8 en biedt plaats aan ongeveer 25 gasten per keer. Aangezien het -8 graden celcius is in de ijsbar ontvangen de bezoekers dikke jassen en handschoenen om warm te blijven. Reserveringen kunnen ’s avonds van 17:30-22:30 uur worden gemaakt. De kosten bedragen 20 dollar. Bij de prijs inbegrepen zijn twee cocktails die worden geserveerd in glazen van ijs. De cocktails worden geschonken van SVEDKA wodka en Inniskillin ijswijn, twee bedrijven waar NCL een samenwerking mee is aangegaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.