Cruise informatiedag op 5 oktober bij Cruise Travel

In de oktober Cruisemaand houdt Cruise Travel op 5 oktober een klantendag in Ermelo. Er zullen vertegenwoordigers van 10 rederijen aanwezig zijn. Op de dag zelf kunt u zich inschrijven voor het bijwonen van een rederijpresentatie (voorinschrijving is niet mogelijk). Ook niet-klanten van Cruise Travel zijn van harte welkom. Het is op deze dag mogelijk de cruise-experts van Cruise Travel persoonlijk te ontmoeten en om het nieuwe kantoor te bewonderen.

Het rederijpersoneel is de hele dag aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en de presentaties te geven. Ook zorgt Cruise Travel voor entertainment voor kinderen.

De klantendag wordt gehouden tussen 09.30 uur en 16.00 uur. De rederijpresentaties staan hieronder vermeld:

  • 10:00 AIDA Cruises
  • 10:45 MSC Cruises
  • 11:30 Royal Caribbean International
  • 12:15 Holland America Line
  • 13:00 Celebrity Cruises
  • 13:45 Princess Cruises
  • 13:45 Star Clipper
  • 14:30 Oceania Cruises
  • 15:15 Seabourn
  • 16:00 Regent Seven Seas Cruises

Update 25/9: Deze dag is helaas al vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.