Nieuwe hutten voor Pride of America

Suites op Pride of America @Norwegian Cruise Line
Suites op Pride of America @Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat ze 32 gloednieuwe hutten op de Pride of America hebben gemaakt. De hutten zijn het sluitstuk van 30 miljoen dollar kostende verbeteringen op het schip waarmee in maart is begonnen. Nieuwe luxe suites, vier solo-studios (binnenhutten voor 1 persoon) en vernieuwde binnenhutten. De 24 nieuwe suites op dek 13 zijn voorzien van ultra luxe badkamers. Twee van de 24 zijn de Owner’s Suites waarin vier gasten kunnen verblijven in een aparte woonruimte en slaapkamer. De overige toegevoegde suites zijn Penthouse suites met plek voor zes gasten. De balkons van de Penthouse Suites zijn de grootste in de vloot van Norwegian Cruise Line.

Extra’s bij de suites bestaan uit een butler- en concierge service, een Lavazzo Espresso apparaat, Elemis badproducten en de gelegenheid om apart te ontbijten en lunchen.

Pride of America vaart wekelijkse Hawaii cruises vanuit Honolulu, naar Kahului (Maui), Hilo (Hawaii), Kona (Hawaii), en Nãwiliwili (Kauai).

Lees meer over deze renovatie in Pride of America krijgt renovatie in Hawaii

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.