Regent Seven Seas verhoogt per 1 oktober haar prijzen

Cruisereizigers die erover denken om een cruise van Regent Seven Seas te boeken kunnen nog tot en met 30 september 2013 profiteren van speciale verlaagde prijzen die van kracht zijn op de meeste 2013-2014 cruises. Bij de prijs van de ultraluxe cruisemaatschappij zijn o.a. inbegrepen:

– 1 nacht in een hotel voor aanvang van alle cruises (concierge en hoger)
– Gratis en ongelimiteerde excursies aan wal
– Dineren in specialiteitenrestaurants, drank, fooien enz.

Op 1 oktober 2013 zullen de prijzen worden verhoogd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​