Algemeen Dagblad trapt af met cruisespecial

Cruisebijlage ADIn Oktober-Cruisemaand pakken diverse kranten en magazines jaarlijks uit met een cruisespecial. Zo ook het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse krant trapt in haar zaterdageditie van 21 september 2013 alvast af met een speciale katern. Als onderdeel van het AD Magazine zijn er 12 pagina’s gewijd aan cruisen. Naast de diverse praktische informatie en tips zijn er verhalen te lezen van cruises op de Middellandse Zee en Noordzee op respectievelijk de Nieuw Amsterdam en de MSC Magnifica en een reportage over het uitzwaaien van cruiseschepen in Rotterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!