Vandaag twaalf cruiseschepen in Venetië

Het wordt een drukke zaterdag bij de cruiseterminal van Venetië.  Vandaag staan twaalf cruiseschepen ingepland om aan te komen en/of te vertrekken.
Een aantal inwoners grijpt deze dag tegelijkertijd aan om te protesteren tegen de grote cruiseschepen.

De schepen die vandaag in Venetië aanmeren, zijn:

 • Azamara Journey
 • Azamara Quest
 • MSC Divina
 • Norwegian Jade
 • Norwegian Spirit (op 20 sep aankomst, vertrek 21 sep 01:00  uur)
 • Royal Clipper
 • Ruby Princess
 • Seabourn Odyssey
 • Splendour of the Seas
 • Queen Victoria (bezoek)
 • Queen Elizabeth (22:30 uur aankomst)
 • Harmony G (Variety Cruises)

Zeven cruiseschepen vertrekken in de middag tussen 16:00 en 18:00 uur. Wanneer je op de webcam kijkt heb je een mooi beeld op de schepen die voorbijgaan.  Voor de precieze aankomst- en vertrektijden ga je naar de site van de cruiseterminal van Venetië. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.