NCL komt met minicruise op Norwegian Getaway vanuit Rotterdam

Norwegian Breakaway in Rotterdam

Eind augustus meldde Cruisereiziger.nl dat de transatlantische cruise van de Norwegian Getaway in Southampton zal vertrekken in plaats van Rotterdam. Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise zal daarvoor echter wel de Nederlandse havenstad aandoen. Sinds heden is het op de website van de rederij mogelijk mini-cruises, voor 1 en 2 dagen, te boeken vanuit Rotterdam. Op maandag 13 januari 2013 vertrekt de Norwegian Getaway om 17:00 uur naar Southampton, alwaar het om 10:00 uur s’morgens aankomt. Aansluitend staat vanuit Southampton een cruise ‘to nowhere’ op het programma met vertrek op dinsdag 14 januari 2014 om 17:00 uur tot woensdag 15 januari 2014 om 08:00 uur. Beide cruises zijn ook als 1 cruise te boeken (2 dagen). De cruise ‘to nowhere’ (1 dag) is ook apart te boeken. De prijzen beginnen vanaf 99 euro voor een binnenhut voor de cruises van 1 dag. De transatlantische cruise van Southampton naar New York begint op donderdag 16 januari 2014.

Klik hier voor meer informatie over de Norwegian Getaway.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!