Nieuw cruiseschip van P&O Cruises heet Britannia

P&O Cruises heeft vandaag de naam bekend gemaakt van haar nieuwste en tot nu tot grootste cruiseschip. Het schip gaat Britannia heten en wordt momenteel gebouwd bij Fincantieri in Trieste. De Britannia (141.000 brutoton) biedt plek voor 3611 passagiers en wordt opgeleverd in de lente van 2015.

Voor de inrichting wordt een Brits ontwerp bureau, Richmond, ingeschakeld. P&O wil namelijk het hedendaagse design combineren met de 175 jaar oude geschiedenis van de rederij.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)