Nieuw cruiseschip van P&O Cruises heet Britannia

P&O Cruises heeft vandaag de naam bekend gemaakt van haar nieuwste en tot nu tot grootste cruiseschip. Het schip gaat Britannia heten en wordt momenteel gebouwd bij Fincantieri in Trieste. De Britannia (141.000 brutoton) biedt plek voor 3611 passagiers en wordt opgeleverd in de lente van 2015.

Voor de inrichting wordt een Brits ontwerp bureau, Richmond, ingeschakeld. P&O wil namelijk het hedendaagse design combineren met de 175 jaar oude geschiedenis van de rederij.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.