Carlo’s Bake Shop opent ook haar deuren op Norwegian Getaway

Buddy Valastro van Carlo's Bake Shop

Norwegian Cruise Line heeft dinsdag bekendgemaakt dat meesterbakker Buddy Valastro, bekend van de populaire TLC-televisieseries ‘Cake Boss’ en ‘Next Great Baker’ zijn tweede Carlo’s Bake Shop op zee zal openen. Na de Norwegian Breakaway begin dit jaar zal hij volgend jaar januari 2014 zijn deuren openen op het nieuwe cruiseschip van NCL, de Norwegian Getaway.

‘Vanwege de enthousiaste reacties op Carlo’s Bake Shop op de Norwegian Breakaway wilden we meer passagiers van Norwegian Cruise Line de kans bieden te genieten van de heerlijke baksels van Buddy’, aldus Kevin Sheehan, President en CEO van NCL.

Passagiers kunnen bij Carlo’s Bake Shop op de Norwegian Getaway ook vooraf op maat gemaakte taarten bestellen voor feestelijke aangelegenheden zoals verjaardagen. Daarnaast zullen workshops worden gehouden voor het versieren van cupcakes.

De Bake Shop zal te vinden zijn op dek 8. De creaties zijn ook a la carte verkrijgbaar in de Coffee Shop in het Atrium. De items die op het menu staat omvatten o.a. vers gebakken koekjes, cakes, taarten en een assortiment aan cupcakes.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!