CLIA lanceert online cruise inspiratie magazine

In het kader van de Oktober Cruisemaand heeft CLIA Nederland, de overkoepelende promotionele organisatie van cruiserederijen in Nederland, een online cruise inspiratie magazine gelanceerd. Het magazine is bedoeld om inzicht te geven in de wereld van het cruisen en inspiratie te bieden voor je (volgende) cruise.

Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, een cruise? Waarom zou je een cruisevakantie verkiezen boven een zonvakantie? Waarheen kan je allemaal op cruisevakantie? En wat is de meest geschikte cruise voor jou? Het antwoord op al deze vragen vindt je in het webmagazine. Verder geven cruisepassagiers hun mening over cruisevakanties en presenteren rederijen kort en krachtig hun product. 

Klik hier om naar het webmagazine ‘Cruisen doet u nu, ontdek de wereld van cruises’ te gaan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.