Overzicht presentaties cruisemaatschappijen op Cruisebeurs

PTA Cruiseterminal Amsterdam
PTA Cruiseterminal Amsterdam

Zoals eerder gemeld vindt op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2013 in de Passenger Terminal in Amsterdam onder de naam Travevent CruiseReizen tijdens de Oktober Cruisemaand de cruisebeurs plaats. Tijdens deze dagen worden er de gehele dag door presentaties gegeven door cruiserederijen die deel uitmaken van de CLIA. De presentaties worden gegeven in twee theaterzalen.

In theaterzaal 1 komen de kleinschalige cruiserederijen en wereldwijde bestemmingen (Fred Olsen Cruise Line, Hapag-Lloyd Cruises, Oceania Cruises, Seabourn, Star Clippers, Crystal Cruises, Silversea Cruises, Regent Seven Seas Cruises en Seadream Yachtclub) aan het woord.

Theaterzaal 2 is bestemd voor de cruiserederijen voor alle leeftijden naar Amerika, Caribbean, Noord-Europa, Middellandse Zee, Midden-Oosten en Azie (Disney Cruiselines, Select Voyages, Holland America Line, MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, AIDA Cruises).

Klik hier (PDF) voor een overzicht van de presentaties en tijden waarop ze worden gegeven tijdens de 3 dagen. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van de cruisebeurs.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.