Holland America Line dichtbij aankoop hotel in Denali National Park

logo holland america lineHolland America Line heeft woensdag bekendgemaakt het een principeovereenkomst heeft bereikt met Aramark Sports and Entertainment Services voor de aankoop van de Mc Kinley Chalets Hotel in Denali National Park in Alaska. De Amerikaanse cruisemaatschappij wil het verblijf aanpassen om het vervolgens op te nemen in haar nieuwe ‘Land +Sea Journeys’. Dat is een combinatie van een Alaska cruise met een landtour naar Denali National Park. De verwachting is dat de koop later dit najaar wordt afgerond.

Het resort beschikt over 345 kamers, diverse eetgelegenheden van casual tot chique en een theater voor dinershows. Daarnaast kan er geraft worden op de nabijgelegen Nenana rivier en zijn er meerdere wandelpaden in de omgeving. HAL beschikt al over 26 hectare grond grenzend aan de chalets met 135 extra kamers. Naast de aankoop zullen de Alaska hotels van HAL in Fairbanks, Skagway en Whitehorse de komende jaren gerenoveerd worden. Daarbij zullen zowel de kamers als hotel-interieur gemoderniseerd worden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.