Nieuwe restaurants en bars op Norwegian Getaway

Sugarcane Mojito Bar

Norwegian Cruise Line zal op haar nieuwe cruiseschip de Norwegian Getaway, die haar thuisbasis in Miami krijgt, een aantal nieuwe restaurants en bars introduceren met een Latijns-Amerikaanse keuken en drankjes. De Tropicana Room, Flamingo Bar & Grill, Sunset Bar en Sugarcane Bar maken allen hun debuut op het schip dat in januari 2014 in de vaart komt. Alles moet de tropische sfeer ademen van Miami en Zuid-Florida.

De Tropicana Room is een restaurant, gelegen op dek 7, dat is geïnspireerd op de glitter en glamour van het nachtleven van Miami Beach in de jaren 40 en 50 en heeft een decor van een retro supperclub. Op  het menu staat o.a. Latijns-Amerikaanse gerechten als ceviche (visschotel), churrasco steak en kip met gele rijst (arroz con pollo).

De Flamingo Bar & Grill op het Lido-dek (16) serveert de gehele dag door voornamelijk traditionele gerechten waaronder getrokken varkensvlees, biefstuk chimichurra, gefrituurde yucca en spinazie empanadas. Daarnaast zijn er verscheidene regionale drankjes en Cubaanse koffie verkrijgbaar.

De Sugercane Mojito Bar op dek 8 is deels binnen en deels buiten en heeft een tropisch eiland thema. Er worden zowel mojitos als cocktails gebaseerd op rum geserveerd. Op hetzelfde dek is ook de Sunset Bar te vinden die in het teken staat van het Key West van Ernest Hemingway.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!